Generalnie to Panowie, producenci SKODY mogli by wziąć przykład z koreańczyków (jeśli chodzi o oferowane wyposażenie, bo nie wiem jak u nich jest z resztą) i takie rzeczy jak komputer, radio, dodatkowe poduchy, kurtyny powietrzne powinni oferować w standardzie.
[O2] Doposażenie "miętówki"
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez cartman_77Za co odpowiada komputer
Zamieszczone przez cartman_77a za co moduł komfortu?
[ Dodano: Wto 22 Kwi, 08 00:44 ]
Zamieszczone przez tomilNo i najważniejsza rzecz do poprawienia w tej wersji- soft sterownika silnika- po przejechaniu 10 kkm stwierdzam, że 105 kucy to za mało dla tego samochodu.
[ Dodano: Wto 22 Kwi, 08 00:57 ]
Panowie,
OK. Nie ma co. Do miętówki trafi radio firmowe(chyba Stream), i podłokietnik. Resztę mogłem dostać w bogaszej wersji, ale jak człowieka nie stać na diesla w wysokiej opcji....to niech teraz nie marudzi
Dzięki za cenne uwagi.
POzdr,
cartSkoda Octavia II 1.9 TDI Czarna "Miętówka"
Seria: 118,1 KM / 279,6 Nm
Rogalowy mod: 145,0 KM / 326,6 Nm
Komentarz
-
-
A czy Mint/Classic niema czasem wezszych opon niz pozostale wersje :?:
Jesli tak to ja bym wrzucil szersze.
Ja tam niewiem czego wam trzeba. Ja nawet el.szyb w swoim GLXie niemam a co tu dopiero myslec o climie :diabelski_usmiech i jakos jezdze :twisted:
No ale komputer i el.lusterka mam a podlokietnik sobie dostawilem. To rzeczywiscie sa przydatke rzeczy
No a radio musi byc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez AdamBMint i ambiente mają 195/65R15 , elegance ma 205/55R16
A jeśli mowa o doposażeniu Minta to ja bym sie rozjeżał za jakimiś fajnymi alumami 16" np. oryginalna Vega jest bardzo ładna i ktos niedawno ja sprzedawał
ps. czy z radiem tak jak z podłokietkiem trzeba jechać do serwisu na montaż?
Ile kosztuje zamontowanie w serwisie podłokietka? trzeba to wpisywać dodatkowo do książki pojazdu?
Może koledzy znają jakiś zaprzyjaźniony z OCP serwis w Wawie?
Pozdr,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruZamieszczone przez cartman_77Może koledzy znają jakiś zaprzyjaźniony z OCP serwis w Wawie?
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=13753
Dzięki za namiary.
Pozdr,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cartman_77Jeżeli chodzi o jakość audio to pewnie oprócz niefirmowego radia trzeba będzie nabyć/zmienić głośniki fabryczne. Może się mylę?President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
Pochwalę się. Moja miętowa O2 ma radio fabrycznego Streama. 10 minut suchania radia, 10 minut słuchania płytki i na razie jest OK :P
ps. pewnie zaraz mi się oberwie, że głupstwo zrobiłem, ale jak deska teraz wygląda... :lol:
ps.Skoda Octavia II 1.9 TDI Czarna "Miętówka"
Komentarz
-
-
Dlatego, że jak poczytałem o Stream,ie już po zakupie to mi szczęka opadła. Coś tam wiedziałem, że nie jest to rewelacja, ale nie myślałem, że będzie aż tak źle. W sumie to 2 dzień z radiem i nie stwierdzam żadnych dziwnych zachowań a mam niestety Streama bez nutki. Powiem, że dzwięk mnie nawet pozytywnie zaskoczył, ale może mi słoń na ucho nadepnął
Zobaczymy co będzie dalej. Za tydzień dłuższy wyjazd co się wiąże z korzystaniem kilka godzin non stop z radia. Zobaczymy jaksię sprawdzi.
pozdr,
Komentarz
-
-
Cartman. bo te nowe streamy są o.k. Ja mam Eleganca - tu stream był seryjny - auto ma juz 10 miesięcy i żadnych problemów z radiem
A co do własciwości odsłuchowych tego radia to moim zdaniem ( i nie tylko moim bo znajomych którzy je słyszeli też) jak na sprzet fabryczny to brzmi obo napradę dobrzeCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cartman_77Zamieszczone przez loruZamieszczone przez cartman_77Może koledzy znają jakiś zaprzyjaźniony z OCP serwis w Wawie?
Dzięki za namiary.
Pozdr,
cart
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hulekZamieszczone przez cartman_77Zamieszczone przez loruZamieszczone przez cartman_77Może koledzy znają jakiś zaprzyjaźniony z OCP serwis w Wawie?
Dzięki za namiary.
Pozdr,
cart
Jak się jednak zdecyduję na oryginała to się na pewno odezwę.
Pozdr,
Komentarz
-
Komentarz